Radi imamo Pobrežje,

Stotine potencialnih vrhunskih športnikov odrašča tukaj že od nekdaj. Nogometašev, ki so zmagovali pomembne tekme evropskih tekmovanj, kakor rokometašev, atletov, plavalcev, smučarjev in vseh drugih športnikov, ki so barve mesta in države zastopali na najbolj pomembnih tekmovanjih.

najbolj številčno mestno četrt totega prelepega mesta.

NK Pobrežje - NK Miklavž

Mladi športniki na Pobrežju so brez ustreznih igrišč

Med več kot 180 udeleženci nogometne šole Pobrežje vidimo veliko talenta. Tako med njimi kot med njihovimi vrstniki. A marsikdo med njimi svoje športne kariere ne bo niti začel, ker za to nima ustreznega igrišča.

Nogometna igrišča NK Pobrežje so med najslabšimi v daljni okolici.

Nimamo atletske steze ali drugih površin, ki bi omogočale, da se še odvijajo drugi športi.

Pobuda za izvedbo športnega parka

V NK Pobrežje smo pripravili pobudo in želimo soustvarjati nastanek športnega parka Pobrežje. Ustvarimo prostor za atletiko, tenis, odbojko, košarko, balinanje, fitnes na prostem in karkoli bo še možno.

Prepričani smo, da je nujen razvoj infrastrukture, ki bo na razpolago različnim športom. Zato želimo sodelovati v tem projektu z vsemi športnimi klubi, ki delujejo ali želijo delovati na Pobrežju.

Novice o pobudi

Delovne akcije

Delovne akcije

Pomagajte nam osvežiti površine kluba. Postanite del rumene tribune.

Infrastruktura v sezoni 2023 / 24

Infrastruktura v sezoni 2023 / 24

Ob zagotovilih, da je Športni park Pobrežje ena temeljnih prioritet "naslednjih let" v Mestni občini Maribor, smo izvedli še vrsto sestankov za zagotovitev minimalnih pogojev do takrat. Z vodstvom Šport Maribor in Urada za šport pri MOMB smo dogovorili izvedbo nujnih...

Trener iz Španije

Trener iz Španije

Na usposabljanje pri NK Pobrežje Maribor je prišel Todor Arruti Redin.

Galerija trenutnega stanja

Želite sodelovati v nastanku športnega parka? Kontaktirajte nas.