Na zboru članov, dne 10.6.2019, so bili za mandatno obdobje štirih let, izvoljeni naslednji organi kluba, katerih zasedba se je spremenila po 2. korespodenčni seji Izvršnega odbora, 10.12.2021.

Izvršni odbor:
Dejan Ramšak, predsednik
Marcel Boškovič, podpredsednik
Anton Robnik, član
Boštjan Kobler, član
Milivoj Boškovič, član

Nadzorni odbor:
Andrej Prebil, predsednik

Alfred Črnčič, član

Patrick Kolar Robnik, član

Disciplinska komisija:

Dušan Vrban, predsednik

Darko Žvorc, član

Šefik Salkunić, član

Športno. Ponosno.

Oblikujmo mlade v zdrave, samozavestne in odgovorne ljudi, ki se zavedajo pomembnih življenskih vrednot. Želim, da se zraven ekipnega duha in športnega vedenja naučijo pomembnosti zdrave prehrane, izobrazbe, prijateljstva in spoštovanja materialnih in nematerialnih stvari, saj jih bo to oblikovalo v kakovostne nogometaše, trenerje, sodnike in funkcionarje.

Kot izvoljen predsednik nogometnega kluba Pobrežje si štejem v veliko čast, da lahko s svojimi dosedanjimi športnimi, življenskimi in poslovnimi izkušnjami še naprej pomagam rasti klubu NK Pobrežje, vsem trenerjem in otrokom, ki trenirajo pod našim okriljem.

Prizadevamo si, da bi našim otrokom in članom nenehno omogočali boljše pogoje za treniranje, kar nam lahko uspe le s pomočjo sponzorjev ter donatorjev, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

V želji po sodelovanju in povezovanju krajanov Pobrežja, podjetij in društev delujočih na tem območju, v sklopu NK Pobrežje organiziramo razne dogodke. Pri tem si ves čas prizadevamo za tesno sodelovanje z mestno občino Maribor, mestno četrtjo Pobrežje, nogometno zvezo Slovenije in medobčinsko nogometno zvezo Maribor.

Radi imamo Pobrežje. Pridružite se nam.

Športno. Ponosno.