Kakovost razvoja nogometne šole

Kakovost razvoja nogometne šole in igralcev je odvisna od številnih drobnih vsakodnevnih dogodkov. S pravilno informacijsko podporo zmanjšamo obremenitve igralcev, trenerjev in staršev ter tako izboljšamo fokus na tisto, kar je pomembno – športni razvoj.

športni razvoj

O podjetju Sportlyzer

Aplikacija Sportlyzer, ki smo jo v NK Pobrežje izbrali za celovito organizacijo našega dela, je bila ustvarjena leta 2010 v mestu Tartu v Estoniji. Ustanovitelj podjetja Tõnis Saag je večkratni zmagovalec mednarodnih tekem karateja in trener več kot 100 športnikom.

Skupaj z ekipo zavzetih športnikov so razvili aplikacijo, ki je uporabna v različnih športih ter pomaga športnim društvom enostavneje upravljati številne kompleksne procese.

Sportlyzer aplikacija za nogometni klub Pobrežje
Sportlyzer aplikacija omogoča pregled prisotnosti na treningih

3 aplikacije v enem sistemu

Sportlyzer ima 3 namenske aplikacije:

Vsaka od aplikacij je prilagojena tistemu, ki mu je namenjena. Tako igralec vidi seznam svojih treningov in v njej sporoča prisotnost, med tem ko starš ali skrbnik vidi predvsem urnik treningov ter prisotnost svojih otrok in ima možnost komunikacije s trenerjem.

Trener v aplikaciji vidi in načrtuje treninge ter lahko obvešča igralce o pomembnih dogodkih, spremlja njihovo prisotnost in druge pomembne podatke za upravljanje treningov.

Kako se pridružim aplikaciji kot igralec ali starš?

Igralci in starši boste po vpisu prejeli:

  • elektronsko sporočilo s povezavo za posodobitev podatkov (v kolikor je to potrebno)

  • elektronsko sporočilo s povabilom za namestitev aplikacije

Trener vam bo sproti pojasnil vse druge pomembne zadeve v zvezi z uporabo aplikacije. V kolikor se pojavijo kakršnekoli nejasnosti pri uporabi, nas kontaktirajte.

Sportlyzer aplikacija ponuja pregled nad udeležbo in sporočanje
Uporaba aplikacije Sportlyzer omogoča boljše treninge

Ali je uporaba aplikacije obvezna?

Obvezno je, da vsaj eden od staršev uporablja aplikacijo in preko nje potrjuje prisotnost otroka na treningu. Za igralce, ki imajo svoj mobilni telefon, priporočamo uporabo aplikacije, saj se na ta način krepi disciplina in odgovornost do ekipe.

Ne priporočamo uporabe aplikacije za mlajše selekcije ali otroke, kjer se predvideva, da uporaba še ne bo dosledna.