Pobuda športnega parka Pobrežje odlično sprejeta

Jan 28, 2022 | Obnove objektov, Uvodna stran

Veseli nas, da je bila pobuda za športni park Pobrežje bila v januarju odlično sprejeta. Vodstvo občine se je odzvalo takoj in nam potrdilo, da je pobuda vsekakor pomembna.

Tako smo se po izmenjavi sporočil že srečali s predstavniki Športnih objektov Maribor in dorekli našo vlogo, kratkoročne in dolgoročne načrte.

Podpora mestnih svetnikov Liste kolesarjev in peščcev

Izredno prijetno nas je presenetila takojšnja mnenjska podpora Liste kolesarjev in pešcev, ki so svoj resen namen izkazali prav tako na seji mestnega sveta. Tam so izpostavili našo pobudo in predlagali, da se v letu 2022 pripravi idejna zasnova parka.

https://youtu.be/SlY6H7fkJjc?t=5094
Hvala Listi kolesarjev in pešcev!

Maribor potrebuje športne površine

V nadaljevanju je gospod dr. Samo Peter Medved, podžupan MOMB, izpostavil pomembnost pridobivanja športnih površin v vsem mestu. S tem se v NK Pobrežje povsem strinjamo in si želimo, da v naslednjih mandatih občinska vodstva najdejo sredstva za šport in šolstvo. Na mladih sloni naša prihodnost.

Športno. Ponosno.

NK Pobrežje je društvo vseh krajanov

Zavedamo se, da je NK Pobrežje društvo v lasti vseh članov in skupnosti, ki zastopate različna politična stališča. Zato bomo v naših komunikacijah glede nastajanja športnega parka Pobrežje nepristransko predstavili vse aktivnosti, ki jih kdorkoli izvaja z našim skupnim ciljem – realizacijo športnega parka Pobrežje. To ne pomeni, da kot klub podpiramo ali preferiramo katerokoli politično opcijo.

Podpiramo nogomet, podpiramo šport.