Pripravljeni na nove zmage

Feb 12, 2023 | Novice, Uvodna stran

Za nami je mesec, v katerem smo opravili desetine sestankov, pridobili različne poglede in zamisli za nadaljevanje. Klub je v dobri kondiciji in našli smo številne priložnosti za prihodnost.

Kako je to doživelo ožje vodstvo?

NK Pobrežje Maribor pripravljeni na nove zmage
Dejan Ramšak, predsednik

Veseli, da smo v enem mesecu pokazali izjemno športen ter discipliniran pristop.

Utečene aktivnosti kluba je novo vodstvo uspešno prevzelo. Tadej in Rok sta dodala nove načine in principe, ki dvigujejo zahtevnost in nivo delovanja kluba. Vidna je sveža energija, ki so jo pozdravili naši partnerji in sponzorji.

Klub ima res izjemno članstvo in energijo. To pomeni veliko transakcij in izračunov, ki jih želimo natančno voditi. Od vsakega mikro plačila do mesečnih in letnih analiz.

NK Pobrežje je v dobri kondiciji, vendar vidimo priložnosti v nadaljnjih optimizacijah. Na ta način želimo omogočiti izboljšano delovno okolje za trenerje in športni razvoj za naše igralce.

Tadej Kelc, poslovni direktor

Velik igralski in trenerski potencial kluba je osnova, ki jo imamo.

Priložnost, ki jo moramo športno nadgraditi. Vztrajali bomo, da bodo trenerji in igralci ponosno stopili na in iz igrišča.

Tako z infrastrukturo, kot v sodelovanju s partnerskimi klubi in združenji, bomo vzpostavili optimalne pogoje za športno in ponosno prihodnost kluba.