Spremembe v vodstvu

Jan 17, 2023 | Novice, Vodstvo

Več let je vodstvo kluba NK Pobrežje gradilo zgodbo, v kateri smo prerasli v nogometno šolo z več kot 240 igralci.

Število treningov, tekem, staršev, navijačev in partnerskih klubov tako zahteva na strani vodstva več dela, nadgradnje v organiziranosti in procesih.

Zato smo se v izvršnem odboru kluba odločili pridobiti sveže sodelavce, ki bodo naredili nove korake in klub organizirali za še večje uspehe. S 16.1.2023 je poslovno vodenje kluba prevzel poslovni direktor Tadej Kelc, dipl. ekon., ki bo skrbel za ureditev pravnih, ekonomskih in informacijskih procesov. Vodenje športnih aktivnosti bo prevzel športni direktor mag. Rok Vrban, strokovni vodja nogometne šole ostaja Marcel Boškovič.

Oba nova sodelavca sta prepričala upravni odbor z vizijo ustvarjanja kluba, ki bo postal sodobna organizacija z naprednimi nogometnimi pristopi. Tako želimo otrokom ter trenerjem omogočiti v nadaljevanju optimalen razvoj in vsem partnerjem v mestu ter regiji odlično sodelovanje.

Člani upravnega odbora bomo nadaljevali aktivno podporo novemu vodstvu ter poskrbeli za uresničevanje infrastrukturnih projektov, ki še vedno predstavljajo enega največjih izzivov.

Več informacij sledi v naslednjih tednih na spletnih straneh in drugih kanalih NK Pobrežje. Za nujne informacije smo vam na razpolago na info@nkpobrezje.si.

Za izvršni odbor

Dejan Ramšak

predsednik