Vadnine v sezoni 2023 / 24

Jul 29, 2023 | Novice, Uvodna stran

V sezono 2023 / 24 vstopamo z novimi izzivi. V zahtevnih razmerah dvigniti igralce vseh selekcij na višji nivo. Izboljšati njihovo fizično in psihološko pripravljenost.

S tem namenom smo spremenili različne strokovne usmeritve. Sklenili sodelovanje z enim najbolj perspektivnih mladih trenerjev Slovenije, Aljažem Pažekom. Za sodelovanje pridobili podporo NZS.

Okrepili smo vse vodstvene funkcije, da bomo igralcem omogočili številne dodatne aktivnosti. Treningi v drugih športih, kulturni dogodki za druženje, izleti in obiski drugih klubov ter tekem, odlične priprave za sezono.

Zadali smo si veliko ciljev. Vse za naše mlade upe, iz katerih želimo sestaviti prihodnje uspešne člane in igralce za večje klube.

Trenutna vadnina je ob znižanih sredstvih s strani občine v proračunu za šport žal prenizka za doseganje tako smelih ciljev. Zato z začetkom nove sezone dvigujemo vadnino na:

  • U4 (igralnica ): 35€
  • U6 (vrtec): 40€
  • od U6 naprej: 45€

Vadnine pokrivajo tako treninge kakor tekme v ligaških tekmovanjih.

NK Pobrežje Maribor testiranja igralcev
Iščemo trenerja selekcije U15

Znižanja vadnin

Omogočiti želimo, da imajo vsi mladi enake možnosti. Kdorkoli ne zmore plačevati vadnine, naj se obrne na naše poslovno vodstvo. Skupaj bomo našli načine, da se vadba omogoči. Tako s podporo socialnih centrov kakor sponzorjev ali nenazadnje klubskih sredstev.

Enako prosimo, da v kolikor veste, da je komu vadnina res izredno breme, da nas na to opozorite. Velikokrat se žal dogaja, da prav tisti, ki res ne zmorejo, ostanejo tiho in plačujejo. To želimo spremeniti.

Gostujoči turnirji

Igralcem v nižjih selekcijah želimo omogočiti čim več različnih tekmovalnih izkušenj, ki jih seveda najbolj motivirajo. Skupaj v dogovoru s trenerji jih prijavljamo na različne turnirje, s čimer so povezani dodatni stroški (prijavnine, dodatna plačila trenerjem, potni stroški).

Klub si bo prizadeval do 2 turnirja letno na selekcijo pokrivati iz lastnih sredstev (sponzorji). Za dodatne turnirje bo po dogovoru obračunan strošek ob rednih vadninah za tekoči mesec.

Turnir nogomet U8 Sladki Vrh
Treningi nadgrajevanje fizičnih sposobnosti

Treningi nadgrajevanja motoričnih prvin

Ob sponzorski podpori Ruda Team Fight bodo naši igralci v specialnih treningih delali na razvoju nekaterih pomembnih motoričnih prvin. Ti dodatni treningi so vključeni v vadnino.

Trije trenerji v regijskih centrih NZS

NK Pobrežje Maribor razvija svoje partnerstvo z Nogometno zvezo Slovenije. Tako bomo v naslednji sezoni imeli že 3 trenerje, ki bodo delovali v regijskih centrih.

Skladno s tem predvidevamo, da bo povečano število naših igralcev v prihodnje treniralo v teh centrih in se približalo vrhu mladinskega nogometa v Sloveniji.

NZS regijski centri trening midjourney

Vir slike: MidJourney