Začenjamo Izziv23

Jul 29, 2023 | Novice, Uvodna stran

Spoštovani,

v sezono 2023 / 24 vstopamo polni navdiha in drznosti. V zahtevnih razmerah želimo dvigniti igralce vseh selekcij na višji nivo. Izboljšati njihovo fizično in psihološko pripravljenost. Dosegati boljše rezultate na športnem in šolskem področju. Učvrstiti miselnost in filozofijo kluba: Športno. Ponosno.

S tem namenom smo spremenili različne strokovne usmeritve. Sklenili sodelovanje z enim najbolj perspektivnih mladih trenerjev Slovenije, Aljažem Pažekom. Pridobili podporo NZS in MNZ za to in druga sodelovanja.

Okrepili smo vse vodstvene funkcije, da bomo igralcem omogočili številne dodatne aktivnosti. Treninge v drugih športih, kulturne-družabne dogodke, izlete in obiske drugih klubov ter tekem, odlične priprave za sezono, prigrizke in pijače po gostujočih tekmah v oddaljenih krajih. Trenerjem bomo omogočili dodatna usposabljanja in možnosti za delo v sicer izredno zahtevnih infrastrukturnih razmerah.

Zadali smo si veliko ciljev. Vse za naše mlade upe, iz katerih želimo sestaviti prihodnje uspešne člane in igralce za večje klube. Ponosne športnike in srečne ter zdrave posameznike.

Pridružite se nam v nadaljevanju te poti in naj bo ta rast izziv nas vseh.

Igralcev, staršev, strokovnega in poslovnega vodstva.

Kluba NK Pobrežje Maribor.