NAŠA ZGODBA

Nogometni klub Pobrežje predstavlja več kot le igrišče za nogomet. V našem klubu je nogomet življenska šola, ki mlade oblikuje pred vstopom v svet odraslih. Ne le, da zagotavljamo priložnosti za osebni razvoj, tekmovanje in zabavo skozi igro, ki jo vsi tako zelo ljubimo, ampak prav tako zastopamo naše mesto in mestno četrt.

 

Naše vodilo je celovit in kakovesten pristop k delu z mladimi. Ambicij NK Pobrežje ni le ustvariti pogoje za razvoj mladih v uspešne športnike, temveč tudi oblikovati celostne osebnosti. S tem namenom dajemo veliko pozornosti šolskemu izobraževanju naših igralcev ter krepenju športnega duha, samopodobe, samozavesti in drugih psihofizičnih sposobnosti. Verjamemo, da lahko šport kot je nogomet, pripomore k razvijanju ključnih življenskih veščin, kot so vodenje, timsko delo, vztrajnost, spoštovanje in športnost. Prav tako se NK Pobrežje zavzema za razvoj nogometa na vseh ravneh. V ta namen trenerji, visoko usposobljeni strokovnjaki, neprestano delujejo na izboljšanju sposobnosti vsakega posameznega igralca.

 

Ponosno sledimo načelom “Fair play”, kar pomeni, da smo predani poštenosti, integriteti in spošotvanju na igrišču in izven njega. Ne glede na rezultat, vedno cenimo trud, ki smo ga vložili, in priložnosti, ki smo jih imeli. V času delovanja našega kluba smo pomagali oblikovati veliko odličnih športnikov, ki bodo v prihodnje dosegali izjemne športne, akademske in osebne uspehe.

 

NK Pobrežje je več kot samo nogometni klub; smo družina, ki deluje skupaj, da bi naši skupnosti približala nogomet, da bi mlade učila vrednosti športa in jih opremila z veščinami, ki jim bodo koristile celo življenje.

 

 

OSEBNA IZKAZNICA

Nogometni klub Pobrežje 
Kosovelova ulica 11
2000 Maribor
Slovenija

E: info@nkpobrezje.si

Dejan Ramšak, predsednik
E: dejan@nkpobrezje.si
T: 051 636 350

 

Marcel Boškovič,
športni direktor

E: marcel@nkpobrezje.si
T: 040 847 148

Aljaž Pažek
,
vodja nogometne šole

E: aljaz@nkpobrezje.si
T: 040 596 982

Dejan Ramšak
,
vodja nogometne igralnice

E: dejan@nkpobrezje.si
T: 051 636 350

Računovodstvo in klubska oprema

E: tadej@nkpobrezje.si
T: 041 861 240

Ponedeljek 18:00 – 20:00

Uradne ure
Po predhodnem dogovoru.

ID za DDV: 45492581
TRR: SI56 0451 5000 0714 040
odprt pri Nova KBM
Matična št.: 527517

ZGODOVINA

Nogometni klub Pobrežje Maribor ima bogato in raznoliko zgodovino, ki se začne leta 1972, ko je lokalna skupnost mestne četrti Pobrežje v Mariboru želela imeti svoj nogometni klub. Od svojih skromnih začetkov je klub rasel in dosegel nastope v tretji in drugi slovenski ligi. Kljub temu, da je leta 2016 klub skoraj propadel, so ga nekdanji igralci in trenerji obnovili in ga preoblikovali v uspešno organizacijo, ki danes vključuje več kot 200 igralcev v različnih selekcijah, od U4 do U19.

 

DOKUMENTI KLUBA

  • Pravilnik o vadnini
  • Pravilnik nogometnega kluba Pobrežje