Pobrezje cover

Poslanstvo

Poslanstvo nogometnega kluba Pobrežje

Naše poslanstvo je zagotavljati in nenehno izboljševati pogoje za razvoj in trening naših članov, ne glede na starost in spol. Zavzemamo se za celostni razvoj vsakega igralca, kjer trenerji redno ocenjujejo napredek in skrbijo za individualni pristop. Pomembno nam je tudi vzgojno delo, ki presega nogometno igrišče, saj si prizadevamo za vzgojo otrok v duhu športnosti, ekipnega dela in spoštovanja. Organiziramo različne dogodke za povezovanje skupnosti in si prizadevamo za tesno sodelovanje z lokalnimi organizacijami in institucijami.

 

Klub se ponaša z raznovrstnimi selekcijami, od najmlajših, ki se prvič srečujejo z nogometom, do veteranov, in zagotavlja kakovostne treninge za vse starostne skupine. Treningi so prilagojeni starosti in sposobnostim igralcev, pri čemer se posebna pozornost posveča tudi vzgoji in izobraževanju igralcev.

 

Naš cilj je ustvariti okolje, kjer bodo vsi člani lahko razvijali svoje sposobnosti, hkrati pa uživali v igri in športu. Poudarek je na ekipnem duhu, prijateljstvu in medsebojnem spoštovanju, saj verjamemo, da so to ključni elementi za uspeh tako na igrišču kot v življenju​